Ansvariga hos GVBK av spårdelen i Nordiska Mästerskapen i Bruks & IGP (NoM) som genomfördes i september 2019. Bra jobbat!

Tävlingssektor
Christina Josefsson 0706 81 02 69
Bernt Lindsten 0761 16 21 70

Auktoriserade funktionärer

Tävlingsledare
Magdalena Johansson

Tävlingssekreterare
Solveig Karlsson
Christina Josefsson

Skotträning
Skotträning är möjlig på klubben. En förutsättning för att kunna köra är att vi har personer som tar ansvar för träningen. Vi föreslår därför att ni som är intresserade av att skotträna bildar en träningsgrupp och delar på ansvaret. Hör av er till mig när det är aktuellt att börja skotträna. Skotträning får endast ske på klubbområdet. Klubben står för skotten vid gemensam träning, vid annan träning betalar de tränande själva skotten, pris 3 kr/st. Välkommen att skotträna din hund!

Tävlingssektorns sponsorer
Beijer Byggmaterial, Viking Reklam och Gislaveds Plåtslageri
/Tävlingssektorn Bernt Lindsten och Christina Josefsson

Tävlingar 2021

Datum/tid: Kommer senare. Listor för anmälan kommer att finnas på klubbstugan. Startklass för de som ej har tävlat i någon högre klass. Genomförs enligt SBKs lydnadsregler. Lydnads klass 1 för de som tävlat i (nya) 1:an eller gamla 2:an eller högre. Genomförs enligt SBKs lydnadsregler.