Appellkurs med inriktning spår- har startat

Är du nyfiken på brukstävling! Då är detta kursen för dig. Vi tränar på lydnadsmoment, samt specialmoment budföring och spår.

I denna kurs får du hjälp att träna in lydnadsmoment samt budföring och spår. Vi fördjupar oss i SBK: s regelbok angående brukstävlingar. Vi kommer att spåra så tillgång till bil är nödvändigt. Då enbart hundar med stamtavla får tävla bruks så har de förtur. Övriga i mån av plats.  Ledaren är Certifierad SBK instruktör tävlingslydnad samt Certfierad SBK instruktör spår.

Anmäl via länken till Studiefrämjandet 

Anmäl här Studiefrämjandet

Frågor till: Carin Grönkvist, 0763-471821

 

CARIN PRESENTERAR SIG

Jag är utbildad SBK instruktör och certifierad  tävlingslydnadsinstruktör och certifierad spårinstruktör.  Jag har varit medlem och tävlat för Gislaved-Västbo BK sedan 1998.

Jag har tävlat i lydnadsklass med två av mina hundar. Tävlat bruks i spårhundsgruppen, även certifierat en hund till Tjänstehund i Flygvapnet och en hund till godkänd eftersökshund i viltspår.

Jag har nu en schäfer tik på 2,5  år som jag startat i appellklass spår samt startklass lydnad.

Hundträning är roligt, spännande och utmanande. Relationen/kontakten med hunden blir så mycket "mer" när man jobbar tillsammans som ett team. 

Spår tycker jag är extra roligt. Jag blir ständigt imponerad av hundens fantastiska förmåga att kunna känna och sortera dofter.

Carin och Maddox