TRÄNINGSDAGAR MED HELEN KJELLANDER - FULLTECKNAD!

Vilket tillfälle! GVBK erbjuder organiserad träning för Helen Kjellander i lydnad för den som är intresserad av att träna/tävla lydnad eller bruks. Praktik kommer att varvas med teori för att uppnå bästa resultat. Helens ledord är: Värdefull-Vetande-Ärlighet-Roligt-Deltagande-Erfarenhet-Fokus-Utveckling-Lek-Lyckande. Har man med sig dessa ord i sin träning med sin hund så kommer det leda till att man blir hundens idol.

Vi erbjuder även så kallade Åhörarplatser. Anmälan & betalning (150 kr/dag) på plats (klubben har Swish). Följ träningen från läktaren. Passa på att lyssna, titta och lär!

Instruktör: Helen Kjellander
Max antal: 6 st
Tillfälle: tisdag 9 & onsdag 10 juli
Tid: 09.00-17.00
Omfattning: 1 tillfälle
Kursavgift: 1 000 kr/delt

ANMÄLAN
Först till kvarn... Skickas till Brittmari via anmälan till höger. Observera att anmälan är bindande.

MEDLEMSKAP OCH KURSAVGIFT
För deltagande krävs medlemskap i SBK.
>>Läs mer om medlemskap och medlemsavgifter...

Medlemskapet och kursavgift ska vara betald i god tid före träningsdagarna. Betala kursavgiften när din anmälan bekräftats, så att du säkert har kommit med på kursen.

Helen Kjellander presenterar sig

Jag driver Helens Hundträning sedan starten 2014 och gensvaret har varit helt fantastiskt.

Min kurser bygger på glädje, samarbete och olika typer av belöningar. Viktiga förutsättningar för att lyckas med sin träning är att ha roligt tillsammans med sin vän. Kurserna är i små grupper för att alla ska få möjlighet att få personlig coaching. Mina erfarenheter har jag skaffat mig genom en bred utbildning och har under åren haft många kurser på Helens hundträning, brukshundsklubbar, rasklubbar och bruksläger. Jag utbildar mig med egna kurser 4-5 gånger per år då jag går för Sveriges skickligaste hundtränare. Jag utbildar mig kontinuerligt för att ni hela tiden ska få det Bästa inom hundträning.

Läs mer på Helens hemsida.

Anmälan till Träningsdagar med Helen 9-10/7

Fel: Kontaktformulär hittades inte.