"EN AGILITYDAG MED JENNIE" Inställd tills vidare på gr av corona-virus

Agility är en av de mest växande tävlingssporterna inom hundvärlden. Här handlar det om att hund och förare ska tillsammans klara en hinderbana på kortas möjliga tid. Agility är roligt för alla, ung som gammal, och när det är som bäst är det också en uppvisning i avancerat samarbete.

För dig som vill testa på en fartfylld och glädjerik hundsport. Passar alla individer, gammal som ung. Det är bra om du har en viss grundlydnad på din hund, då de praktiska övningarna sker på agilityplanen med lös hund. Din hund bör ha fyllt 12 månader för att få delta. Ta med riktigt bra belöningar (godis/leksak), vaccinationsintyg och vattenskål.

Innehåll: Jennie berättar om agility, som hobby och tävlingssport. Hon visar olika agilityhinder, lär ut hur föraren vägleder sin hund genom olika kombinationer och banor. Alla deltagare kör oavsett nivå. Vi tar paus för fika, pratar om hur man kan vidare och bildar en träningsgrupp. Jennie tipsar om hur du kan jobba vidare.

Instruktör: Jennie Johansson (agilityinstruktör inom SAGIK)
Max antal: 6 st
Datum: Söndag
Tid: 09:00-ca 14:00
Omfattning: 1 tillfälle
Kursavgift: 300 kr

ANMÄLAN
Skickas till Karin Lindh via anmälan till höger

MEDLEMSKAP OCH KURSAVGIFT
För deltagande i GVBK:s kurser krävs medlemskap i SBK. Är du ordinarie medlem i annan SBK-klubb krävs att du betalat lokalklubbsavgift (170 kr) till GVBK.
>>Läs mer om medlemskap och medlemsavgifter...

Medlemskapet och kursavgift ska vara betald i god tid före kursstart. Betala kursavgiften när din anmälan bekräftats, så att du säkert har kommit med på kursen.

Jenny Johansson presenterar sig

Mitt namn är Jennie Johansson och jag bor med mina 2 hundar (Ted, en schapendoes och Jack, en Berger des pyrenees a face rase) i Kinnared. Vi håller mest på med agility men de händer att vi åker på nån hundutställning, tränar lydnad eller lägger ett viltspår i mellan åt också. 2012 tog jag examen från Stora segerstad Naturbruksgymnasium med inriktning hund. Har varit medhjälpare på flertal agilitykurser på min hemmaklubb (Falkenbergs BK) och 2016, efter en viss övertalning, tog jag modet till mig och utbildade mig till A1 (agility) instruktör för att själv kunna hålla kurs. Nu ser jag fram emot möjligheten att hålla kurs på GVBK! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder från tidigare kursen

 

Anmälan till agility

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]