Valpkurs våren 2019

-Anmälan görs till Karin Lindh k.b.lindh@hotmail.com
-Kursavgift och medlemskap ska vara betald före kursstart.
-Betala kursavgiften först när din anmälan bekräftats av instruktören, så att du säkert vet att du kommit med på kursen.

VALPKURS

Fulltecknad

Valpkurs för valpar under 6 månader. Ni får lära er om valpens grundläggande behov och uppväxt. Enkla övningar i att följa sin förare, komma på inkallning, aktivering och avslappning.

Instruktör:
E-post:
Max antal: 8 st
Kursstart:
Datum/tider:
Omfattning: 1+6 kurstillfällen
Kursavgift: 900 kr Kursboken Bra relationer ingår i avgiften

ANMÄLAN
Görs till: Karin Lindh k.b.lindh@hotmail.com
Ange: namn, personnummer, adress, telefonnummer, ras/raser på hund, ålder samt tilltalsnamn.

Cissi som höll i valpkursen hösten 2018 presenterar sig

Jag heter Cecilia Carlborg Larsson, bor med min familj, hundar, hästar, och några smådjur på en liten gård i Nennesmo. Jag arbetar sedan 2000 som hundlärare på Stora Segerstad Naturbrukscentrum (gymnasium). Och sedan 1,5 år jobbar jag också med administrativa uppgifter på Oxabergets Mek AB.

Jag har tränat och tävlat lydnad, agility, spår, rallylydnad och nosework inom SBK, en del mer, en del mindre. Jag har även ställt ut en hel del. Och tävlat och tränar “retrieverjakt” och viltspår och inom SSRK.

Jag köpte min första flat i slutet av 80-talet. Och har haft minst en hund sen dess, Idag bor Jap, 5 år gammal dvärgpudel,hane och Ace, 2 år gammal Flatcoated Retriever, tik i vår familj.

Jap gillar rallylydnad, apportering, sitta i knät och agility. Han får också stå ut med en hel del pälsvård. Jap är min första “lilla” hund. Han har stor integritet och pondus trots sin ringa storlek.

Ace gillar allt!!! Jobba, jobba är det bästa som finns, spelar egentligen ingen roll, bara vi gör det tillsammans 🙂

Cissi med flatcoated retrievern Ace 2 år och dvärgpudeln Jap 5 år

Bilder från tidigare kurs