Tävling

Solveig Karlsson
Christina Josefsson

Skotträning
Skotträning är möjlig på klubben. En förutsättning för att kunna köra är att vi har personer som tar ansvar för träningen. Vi föreslår därför att ni som är intresserade av att skotträna bildar en träningsgrupp och delar på ansvaret. Hör av er till mig när det är aktuellt att börja skotträna. Skotträning får endast ske på klubbområdet. Klubben står för skotten vid gemensam träning, vid annan träning betalar de tränande själva skotten, pris 3 kr/st. Välkommen att skotträna din hund!

Tävlingssektorns sponsorer
Beijer Byggmaterial, Viking Reklam och Gislaveds Plåtslageri
/Tävlingssektorn Bernt Lindsten och Christina Josefsson

VILL DU TÄVLA I BRUKS? Klicka på bilden!

Sofie & Qira uppflyttade till Högre klass spår. Stort grattis till er och bra jobbat till Bernt och Reine också!

Tävlingar 2019

Anmälan: Listor för anmälan till Klubbmästerskapen finnas på klubbstugan. Alla hjälps åt med att genomföra klubbens KM, bland annat i Bruks KM genom att lägga spår åt varandra. På så sätt får vi två riktigt trevligt Klubbmästerskap. Välkommen att anmäla eller besöka tävlingarna! Datum/tid: ej klar Appell klass för de som ej är uppflyttade ur denna klass. Genomförs enligt SBKs bruksregler. Lägre klass för de som är uppflyttade till denna klass eller högre upp. Genomförs enligt SBKs bruksregler.
Datum/tid: ej klar Startklass för de som ej har tävlat i någon högre klass. Genomförs enligt SBKs lydnadsregler. Lydnads klass 1 för de som tävlat i (nya) 1:an eller gamla 2:an eller högre. Genomförs enligt SBKs lydnadsregler.