Ansvariga hos GVBK av spårdelen i Nordiska Mästerskapen i Bruks & IGP (NoM) som genomfördes i september 2019. Bra jobbat!

Tävlingssektor
Christina Josefsson 0706 81 02 69
Bernt Lindsten 0761 16 21 70

Auktoriserade funktionärer

Tävlingsledare
Magdalena Johansson

Tävlingssekreterare
Solveig Karlsson
Christina Josefsson

Skotträning
Skotträning är möjlig på klubben. En förutsättning för att kunna köra är att vi har personer som tar ansvar för träningen. Vi föreslår därför att ni som är intresserade av att skotträna bildar en träningsgrupp och delar på ansvaret. Hör av er till mig när det är aktuellt att börja skotträna. Skotträning får endast ske på klubbområdet. Klubben står för skotten vid gemensam träning, vid annan träning betalar de tränande själva skotten, pris 3 kr/st. Välkommen att skotträna din hund!

Tävlingssektorns sponsorer
Beijer Byggmaterial, Viking Reklam och Gislaveds Plåtslageri
/Tävlingssektorn Bernt Lindsten och Christina Josefsson

VILL DU TÄVLA I BRUKS? Klicka på bilden!

Sofie & Qira uppflyttade till Högre klass spår. Stort grattis till er och bra jobbat till Bernt och Reine också!

Tävlingar 2020

Intresserad av att delta i KM Bruks hösten 2020 Du anmäler dig till Bernt - mail till Bernt
Alla hjälps åt med att genomföra klubbens KM, bland annat i Bruks KM genom att lägga spår åt varandra. På så sätt får vi två riktigt trevligt Klubbmästerskap. Välkommen att anmäla eller besöka tävlingarna! Appell klass för de som ej är uppflyttade ur denna klass. Genomförs enligt SBKs bruksregler. Lägre klass för de som är uppflyttade till denna klass eller högre upp. Genomförs enligt SBKs bruksregler.
Datum/tid: Kommer senare. Listor för anmälan kommer att finnas på klubbstugan. Startklass för de som ej har tävlat i någon högre klass. Genomförs enligt SBKs lydnadsregler. Lydnads klass 1 för de som tävlat i (nya) 1:an eller gamla 2:an eller högre. Genomförs enligt SBKs lydnadsregler.