"Min hund i vardagen" med Marianne Blixt

Marianne med Mille och Nitro

För er som har hundar äldre än 6 månader. Ni får lära er hur hunden ska uppträda hemma och i samhället. Lyssna på er och följa era kommando. Vi jobbar med kontakt, inkallning, samarbete, aktiveringsövningar, hundmöten m m
Vi fokuserar på individen och tränar på att hunden ska vara lugn och följsam i koppel. Vi hittar aktiviteter som passar just din hund och dig.

Instruktör: Marianne Blixt
Max antal: 8 st
Kursstart: Måndag 7 september kl 18.00
Datum/tid: Måndagar 18.00-20.00
Omfattning: 6 kurstillfällen
Kursavgift: 1 300 kr

ANMÄLAN
Skickas till Karin Lindh via anmälan till höger.

MEDLEMSKAP OCH KURSAVGIFT
För deltagande i GVBK:s kurser krävs medlemskap i SBK. Är du ordinarie medlem i annan SBK-klubb krävs att du betalat lokalklubbsavgift (170 kr) till GVBK.
>>Läs mer om medlemskap och medlemsavgifter...

Medlemskapet och kursavgift ska vara betald före kursstart. Betala kursavgiften när din anmälan bekräftats, så att du säkert har kommit med på kursen.

Marianne presenterar sig

Jag tycker att det är så roligt att prova på allt möjligt med  hund, man blir aldrig fullärd, att hålla kurser är den bästa skolan.
Att hålla kurs är det roligaste som finns och att se människor ”hitta” sin hund och få en fin relation är bästa belöningen.
Min egen hund är  Nitro, en Golden retriever som är 6 år och en hund med ett hjärta av guld. Han älskar viltspår och allt som han erbjuds.

Min vision är att de ska vara roligt att ha hund och det ska vara roligt att vara just DIN hund!
Jag jobbar med relationen hund/människa och älskar att se människor växa tillsammans med sin hund.

Anmälan till Min hund i vardagen hösten 2020