Tävlingslydnad Startklass 2018

KURSINFORMATION

-Anmälan görs direkt till instruktören Carin Grönkvist mail: caringronkvist@gmail.com
-Kursavgift och medlemskap ska vara betald före kursstart.
-Betala kursavgiften först när din anmälan bekräftats av instruktören, så att du säkert vet att du kommit med på kursen.

Kursen är inställd

Instruktör
Telefon:
E-post:
Max antal:
Datum:
Kursavgift:

Tävlingslydnad är sporten för alla hundar, även oregistrerade ( blandras) får tävla i lydnad

Kursen vänder sig till dig som har målet att kunna tävla lydnad i Startklass.
Vi fokuserar i kursen på samarbetet mellan hund och förare och arbetar bland annat med grundövningar, belöningskriterier och momentträning.

Förkunskaper vi vill att ni skall ha, är att ni skall ha en bra allmänlydnad. Din hund skall vilja vara med dej och du skall kunna ha den lös utan att den springer sin väg trots att det finns andra hundar i närheten.
Vi kommer att använda regelboken Lydnadstävling startklass samt klass 1-2, den finns att köpa på klubben och kostar 50 kr
Vad skall du ta med till kursen!
Halsband och koppel, ej sele eller flexikoppel. Din hunds favoritleksaker och mycket mjukt favoritgodis. Till föraren gäller det kläder efter väder samt bekväma skor.