Allmänlydnad steg 1
Slider

ALLMÄNLYDNADSKURS Start i slutet av augusti
ANMÄL INTRESSE REDAN NU!

För er som har hundar äldre än 6 månader. Ni får lära er hur hunden ska uppträda hemma och i samhället. Lyssna på er och följa era kommando. Vi går igenom hundens utveckling från valp till vuxen hund och lär oss förstå hundens beteende och signaler.

Instruktör/kursledare:
Medhjälpare:
E-post:
Max antal: 8 st
Kursstart:
Datum/tid:
Omfattning:8 kurstillfällen
Kursavgift: 1 100 kr
Kursbok:

ANMÄLAN
Skickas till Karin Lindh via anmälan till höger.

MEDLEMSKAP OCH KURSAVGIFT
För deltagande i GVBK:s kurser krävs medlemskap i SBK. Är du ordinarie medlem i annan SBK-klubb krävs att du betalat lokalklubbsavgift (170 kr) till GVBK.
>>Läs mer om medlemskap och medlemsavgifter...

Medlemskapet och kursavgift ska vara betald i god tid före kursstart. Betala kursavgiften när din anmälan bekräftats, så att du säkert har kommit med på kursen.

CISSI PRESENTERAR SIG (Cissi höll i vårens kurs tillsammans med Reine)

Jag heter Cecilia Carlborg Larsson, bor med min familj, hundar, hästar, och några smådjur på en liten gård i Nennesmo. Jag arbetar sedan 2000 som hundlärare på Stora Segerstad Naturbrukscentrum (gymnasium). Och sedan 1,5 år jobbar jag också med administrativa uppgifter på Oxabergets Mek AB.

Jag har tränat och tävlat lydnad, agility, spår, rallylydnad och nosework inom SBK, en del mer, en del mindre. Jag har även ställt ut en hel del. Och tävlat och tränar "retrieverjakt" och viltspår och inom SSRK.

Jag köpte min första flat i slutet av 80-talet. Och har haft minst en hund sen dess, Idag bor Jap, 5 år gammal dvärgpudel,hane och Ace, 2 år gammal Flatcoated Retriever, tik i vår familj.

Jap gillar rallylydnad, apportering, sitta i knät och agility. Han får också stå ut med en hel del pälsvård. Jap är min första "lilla" hund. Han har stor integritet och pondus trots sin ringa storlek.

Ace gillar allt!!! Jobba, jobba är det bästa som finns, spelar egentligen ingen roll, bara vi gör det tillsammans 🙂

Cissi med flatcoated retrievern Ace 2 år och dvärgpudeln Jap 5 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reine Lidén med Nisse

 

 

Anmälan till Allmänlydnad hösten 2019