Allmänlydnad våren 2019

-Anmälan görs direkt till instruktören
-Kursavgift och medlemskap ska vara betald före kursstart.
-Betala kursavgiften först när din anmälan bekräftats av instruktören, så att du säkert vet att du kommit med på kursen.

ALLMÄNLYDNADSKURS

För er som har hundar äldre än 6 månader. Ni får lära er hur hunden ska uppträda hemma och i samhället. Lyssna på er och följa era kommando. Vi går igenom hundens utveckling från valp till vuxen hund och lär oss förstå hundens beteende och signaler.

Instruktör:
E-post:
Max antal: 8 st
Kursstart:
Datum/tid:
Omfattning: 6 kurstillfällen
Kursavgift: 900 kr plus 230 kr för kursboken Bra relationer (Kenth Svartberg)

ANMÄLAN
Görs till:
Ange: namn, personnummer, adress, telefonnummer, ras/raser på hund, ålder samt tilltalsnamn.

PRESENTATION AV SOFIE SOM HÖLL I ALLMÄNLYDNADSKURSEN HÖSTEN 2018

Sofie Söderström heter jag. Har gått på Stora Segerstad Naturbruksgymnasium med inriktning hund i tre år. Därefter vidareutbildad till Allmänlydnadsinstruktör. Jag har hållt kurser i både valp, allmänlydnad, rallylydnad samt jaktlydnad och ​varit aktiv i SBK sedan 2012.
Från en Tollare som familjehund skaffade jag mig en Groenendaeltik när jag var 15, som jag testat allt möjligt med: lydnad, bruks-spår, viltspår, agility, rallylydnad, nosework m m. Vi tycker det mesta är roligt och har svårt att hålla oss till en sak. ​Nu håller jag även på att utbilda mig till Hundmassör och blir klar sommaren -18.