TEMA Startklass i lydnad lördag 19/9 kl 15.00-17.00.
Välkommen att anmäla!

Lydnadsträning lär hunden hur den ska bete sig på ett samarbetsvilligt och kontrollerat sätt. Tyngdpunkten bör läggas på att etablera en god kontakt mellan hund och förare och på att förmå hunden att vilja samarbeta och lyda även på avstånd från föraren. Förare och hund ska överlag uppvisa en generellt god relation (Källa: SBK:s Regler Lydnadstävling)

På den här temakursen visas upp och berättas om de sju olika momenten som ingår i Startklass. Därefter får du tillfälle att prova på moment under vägledning och tillsammans med övriga deltagare. Det här blir ett ypperligt tillfälle att under trivsamma förhållanden, testa på om lydnad är en gren som passar dig och din hund. Välkommen att anmäla!

Instruktör/temaledare: Magdalena Johansson
Max antal: 6 st
Datum: Lördag
Tid: 15:00-17:00
Omfattning: 1 tillfälle/kurs
Kursavgift: 200 kr/kurs

ANMÄLAN
Skickas till Karin Lindh via anmälan till höger

MEDLEMSKAP OCH KURSAVGIFT
För deltagande i GVBK:s kurser krävs medlemskap i SBK. Är du ordinarie medlem i annan SBK-klubb krävs att du betalat lokalklubbsavgift (170 kr) till GVBK.
>>Läs mer om medlemskap och medlemsavgifter...

Medlemskapet och kursavgift ska vara betald i god tid före kursstart. Betala kursavgiften när din anmälan bekräftats, så att du säkert har kommit med på kursen.

Anmälan till Tema Startklass