Rallylydnad
Slider

RALLYLYDNAD I TEORI OCH PRAKTIK -  Start 11/9 kl 18.00

Det som är fantastiskt med Rallylydnad är att det bygger på glädje och samarbete. Alla kan vara med: gammal eller ung, stor eller liten, rasren eller blandras. Vi kommer att träffas vid 6 tillfällen för att upptäcka glädjen och utvecklas i Rallylydnadens moment. Vi utgår från boken 100% Rallylydnad, skriven av Ida Lindgren, och omsätter teorin i praktiska övningar. Det spelar ingen roll om du är helt nybörjare eller kanske redan är igång och tävlar, i Rallylydnad är det lätt att anpassa övningarna så att det blir berikande och utvecklande för alla.

Instruktör/kursledare: Carina Forsberg
E-post:
Max antal: 8 st
Kursstart: onsdag 11/9 kl 18.00
Datum/tid: onsdagar 11/9 och framåt kl 18.00-20.00
Omfattning: 6 kurstillfällen
Kursavgift: 900 kr

ANMÄLAN
Skickas till Karin Lindh via anmälan till höger.

MEDLEMSKAP OCH KURSAVGIFT
För deltagande i GVBK:s kurser krävs medlemskap i SBK. Är du ordinarie medlem i annan SBK-klubb krävs att du betalat lokalklubbsavgift (170 kr) till GVBK.
>>Läs mer om medlemskap och medlemsavgifter...

Medlemskapet och kursavgift ska vara betald i god tid före kursstart. Betala kursavgiften när din anmälan bekräftats, så att du säkert har kommit med på kursen.

Carina presenterar sig

Jag har under större delen av mitt liv hållit på med hundar, och aktiviteter kring dem.

När jag för tre år sedan skaffade min första Västgötaspets, Vera, funderade jag på vad vi skulle hitta på tillsammans. Rallylydnad hade jag aldrig prövat, så det var jag nyfiken på. Efter att ha läst om Rallyn på olika ställen, gick vi på kurs våren 2018. På hösten var vi med på en helg tillsammans med Ida Lindgren, vilket inspirerade ännu mer. Vi har tävlat en del, så nu är Vera kvalificerad att starta Mästarklass.

Anmälan till Rallylydnad hösten 2019