Agility våren 2019

-Anmälan
till: Karin Lindh e-post: k.b.lindh@hotmail.com
-Kursavgift och medlemskap
ska vara betald före kursstart.
Betala kursavgiften först när din anmälan bekräftats av instruktören, så att du säkert vet att du kommit med på kursen.

Agility är en av de mest växande tävlingssporterna inom hundvärlden.
Här handlar det om att hund och förare ska tillsammans klara en hinderbana på kortas möjliga tid. Agility är roligt för alla, ung som gammal, och när det är som bäst är det också en uppvisning i avancerat samarbete.

Agilitykurs lördag  & söndag

För dig som vill testa på en fartfylld och glädjerik hundsport. Passar alla individer, gammal som ung. Det är bra om du har en viss grundlydnad på din hund, då de praktiska övningarna sker på agilityplanen med lös hund. Din hund bör ha fyllt 12 månader för att få delta. Ta med riktigt bra belöningar (godis/leksak), vaccinationsintyg och vattenskål.

Mål med kursen är att lära hunden alla agilityhinder och kunna vägleda henne/honom genom enkla kombinationer och banor.

Instruktör: Jenny Johansson Utbildad agilityinstruktör inom SAGIK
Max antal: 6 st
Datum:
Tid: 09:00-ca 15:00
Omfattning: 2 dagar
Kursavgift: 900 kr

ANMÄLAN
Görs till: Karin Lindh e-post: k.b.lindh@hotmail.com
Ange: Namn, (personnummer), adress, telefonnummer, ras/raser på hund, ålder samt tilltalsnamn.

Bilder från tidigare kursen